Cloud Migratie

SAP in de Cloud

Met onze Cloud migratie oplossing, migreert Sabaas al uw SAP-gerelateerde werkzaamheden naar de Public Cloud welke het beste bij u past. Met SAP in de Cloud voorkomt u de obstakels die u nu tegenkomt als u on-premise of bij extern datacenter werkt. Al tijdens de migratie activeren wij onze Cloud automation tools. Deze helpen u bij het verkorten van doorlooptijden en het verminderen van kosten. Ook de tijd die u normaal gesproken kwijt bent voor de inrichting van de servers wordt daarbij drastisch verkort, waardoor uw projecten eerder live kunnen.

IT-Optimalisatie

Bij Sabaas geloven we sterk in IT-optimalisatie en procesautomatisering. Dit komt tot uiting in onze werkwijze en de manier waarop wij Cloud-migraties uitvoeren voor onze klanten. Tijdens een project proberen wij altijd manieren te vinden om applicaties en hun gebruikswijze te optimaliseren, ook na livegang. Dit leidt vaak tot het vervangen van on-premise applicaties door nieuwe pay-per-use Cloud-services of -apps en het implementeren van geautomatiseerde monitoring en probleemoplossing.

Momenteel ondersteunen we bij Sabaas drie van de meest populaire Cloud omgevingen: AWS, Azure en GCP. Door de verschillen tussen deze Cloud omgevingen voor u op een rij te zetten, bieden we een duidelijk overzicht van de kosten en mogelijkheden. Samen met u bepalen we vervolgens welke Cloud omgeving het beste is voor uw organisatie om SAP op te draaien.