Sabaas en Protect4S ondertekenen partnership voor SAP security diensten

Vanaf juli 2021, is SAP expert Sabaas met het ondertekenen van een partnership officieel Service Partner geworden van Protect4S en kunnen zij vanaf heden klanten helpen met SAP security ondersteuning.

Protect4S software maakt SAP security een stuk eenvoudiger door enerzijds veel processen te automatiseren en anderzijds alle noodzakelijke stappen te ondersteunen met overzichtelijke dashboards, taaklijsten en rapportages. De periodieke scans gebruiken ongeveer 2000 checks en dat aantal groeit gestaag. Protect4S beveiligt SAP systemen continu op alle relevante lagen van besturingssysteem, database en applicatie.

Ook bij Sabaas zien de experts al enige tijd dat dataprivacy en met name SAP security steeds belangrijker wordt voor haar klanten. Vanuit het startpunt “Knowing Change” willen zij de veranderende vraag en behoeften van klanten beantwoorden en mogelijke zorgen wegnemen. Sander van Gemert, Managing Partner bij Sabaas, zegt: “naast het recentelijk behalen van de ISO 27001 certificering is de samenwerking met Protect4S een logische volgende stap. Zeker omdat wij als SAP technisch beheerpartner vaak verantwoordelijk zijn voor o.a. het inspelen van SAP security notes, kunnen we met de Protect4S add-on een veel completere SAP security ondersteuning bieden.”

Onno Coenen, Global Commercial Lead bij Protect4S, is erg tevreden met het nieuwe partnerschap tussen de twee partijen “De samenwerking met het team van Sabaas verloopt uitstekend, zowel qua technische als commerciële ondersteuning." Daarbij ziet het bedrijf de meerwaarde van een samenwerking met een SAP dienstverlener zoals Sabaas ook in. “Wij zien dat de samenwerking met SAP dienstverleners zoals Sabaas steeds belangrijker wordt omdat hun SAP Basis support teams dagelijks met onze software werken. Daarbij kunnen wij ons blijven focussen op het verbeteren van onze software en kan Sabaas een volledige SAP security dienst bieden aan hun klanten." aldus Onno Coenen.

 

Over Protect4S

Sabaas en Protect4S ondertekenen partnership voor SAP security dienstenProtect4S is een gecertificeerde SAP Platform Security-oplossing die SAP security automatisering en continue verbetering mogelijk maakt door een terugkerend proces van: Scan – Analyse – Mitigatie. Dit wordt uitgevoerd op alle relevante lagen van OS, database en applicatie. Protect4S, opgericht in 2010 in Nederland, is wereldwijd operationeel met klanten en partners over de hele wereld. Zie ook https://protect4s.com/


Over Sabaas

Sabaas ISO 27001 certificatieSabaas, SAP IT-optimalisatie en procesautomatisering, is in 2015 opgericht met als doel om beheerde SAP-omgevingen in de openbare Cloud beschikbaar te maken. De manier waarop SAP IT-systemen zijn ingericht is cruciaal voor het ontwikkelen van nieuwe business processen. De experts van Sabaas zetten zich dagelijks in om bedrijven en organisaties te helpen met veranderen. Vanuit het startpunt “Knowing Change” wordt de behoefte van verandering binnen een organisatie beantwoord met de juiste ‘waarom’, ‘wanneer’ en ‘wat’ antwoorden. Zodat de kwaliteit van dienstverlening blijft gewaarborgd en de business kan blijven innoveren.

 

Meer weten over wat de experts bij Sabaas voor uw business kunnen betekenen? Lees hier meer over onze dienstverlening of neem gelijk contact op met een van onze experts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *