Service Management

Optimaliseer en stroomlijn uw SAP systeem met de Service Management tool van Sabaas

Met de Service Management tool van Sabaas verhoogt u de effectiviteit binnen de organisatie en bespaart u op operationele kosten. De eerste stap is het doornemen van uw behoeften en wensen voor het optimaliseren van uw SAP systeem. Vervolgens zal een van onze experts uw IT-processen en de opzet van het systeem scannen en analyseren. We meten daarbij de prestaties van uw IT-suppliers en vergelijken deze met de Key Performance indicators (KPI’s) van Sabaas. Op basis van de uitslag kunnen wij de processen binnen uw organisatie optimaliseren en kijken we samen of er structurele aanpassingen nodig zijn. 

Ervaring en Expertise

Ook als u op zoek bent naar een programma dat helpt bij de continue verbetering en technische gezondheid van uw SAP applicaties, bent u bij Sabaas aan het juiste adres. Onze experts zijn uniek gekwalificeerd om een programma op te zetten, specifiek gericht op de technische gezondheid van uw huidige SAP-applicaties. Het resultaat: Optimaal en efficiënt gebruik van uw SAP-systeem.

Automatisering

Sabaas biedt ook een eigen systeem waarmee u applicaties in de openbare Cloud kunt beheren en controleren. Om de operationele processen binnen uw bedrijf te optimaliseren, heeft Sabaas het Management Systeem voor AWS diensten ontwikkeld. Dit systeem kan gebruikt worden als SaaSoplossing en beschikt over volgende functies:

  • Het opstarten en afsluiten van systemen die op AWS-servers draaien
  • De status van het apparaat, gebruikscijfers en kosten voor hosting op AWS worden weergeven
  • Een wachtwoordherstel zelfhulpsysteem
  • Het opstarten en afsluiten van SAP-applicaties die draaien via AWS

Gebruiksvriendelijke tool

Dit programma maakt het beheren en controleren van SAP applicaties in de Cloud een stuk makkelijker. Met ons Management Systeem kunt u bijvoorbeeld instellen dat testsystemen automatisch uitgeschakeld worden buiten werkuren, waardoor de kosten van AWS hosting lager uitvallen. Ook is ons systeem gebruiksvriendelijk opgebouwd waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik op al uw mobiele apparaten.